Jobbe hos oss

Vil du være med å bygge opp Fredrikstads beste salgsmiljø?

Om deg og om oss

Vi er nå på jakt etter kandidater med stor motivasjon for å skape vinnerkultur i et fremoverlent og innovativt salgsmiljø. Vi søker deg med god forretningsforståelse for salg. Du er resultatorientert og når mål ved bruk av riktige salgsmetoder. Evner som vektlegges er evnen til å jobbe målrettet, et sterkt ønske om å lykkes samt like å ha omgang med mennesker. Du trives i vårt miljø som tenker positivt og ser muligheter hver dag. At det er krevende arbeidsdager med høy aktivitet og mange baller i luften synes du er motiverende da du er et utpreget konkurransemenneske. Det forteller at du er en av oss, og at vi vil ha mange gode opplevelser sammen. Vi vet å verdsette gode prestasjoner i form av kampanjepremier og sosiale belønninger. Dine kollegaer er meget dyktige, og vil bidra til din suksess gjennom sin faglige kunnskap og sitt ønske om en ny kollega som også lykkes.

Ettersom du er med på å skape trygghet for dine kunder ønsker vi at du som ansatt hos oss skal oppleve det samme. Gode forsikringsordninger som blant annet garanterer deg behandling ved skader og sykdom samt sparing som sikrer din pensjon bidrar til det. Lønnsnivået vil ligge godt over gjennomsnittet i bransjen. Du får også dekket treningsabonnement når du er fast ansatt da vi vet at fysisk trening skaper god helse. Treningen kan legges inn som et sunt avbrekk i hverdagen.

Jobben er godt tilrettelagt ved at du disponerer de beste systemene i bransjen på din laptop, og at du har fri mobiltelefon. Våre lyse og trivelige kontorer er plassert slik at du har et godt utgangspunkt til alle kunder samt at det er gratis parkering.

Tryg har et godt utarbeidet karrieresystem for selgere, basert på resultater og kompetanse, hvor man kan oppnå nye nivåer i vår «karrierestige».

Vi tilbyr:

Mulighet for en karriere i et spennende selskap.

Lønnssystem med meget gode inntektsmuligheter.

Fri telefon og bilgodtgjørelse (søker må disponere bil).

God opplæring og sertifisering via vårt franchisekonsept.

Gode forsikringsordninger gjennom arbeidsgiver.

For ytterligere informasjon, kontakt Daglig leder Sondre Barlien på telefon 96 50 95 96.

Send inn din søknad og cv idag